Hei alle sammen😊
Håper alle og enhver har kost seg i påsken.🐣 For de som hadde muligheten til å nyte vårt vakre Fagerfjell med det flotte været, så kunne det vel ikke blitt bedre🌞. I tillegg til å ha et sted med mange fantastiske sameiere som sammen driver stedet fremover og skaper fellesskap med å ha felles sammenkomster/aktiviteter etc.
Solfrid Sandum
Solfrid Sandum
Vil her først og fremst takke de som har sittet i styret for sin innsats i en tøff tid med covid og høye strømpriser etc. Videre for innsatsen til alle som bidrar i arbeidsgruppene, samt til samtlige som bidrar synlig og ikke så synlig til fellesskapet.👏
Gledelig er også at flere i styret er med videre i neste periode, og 2 nye har kommet til foruten meg. Jeg takker for tilliten. Presentasjon av styret kommer.
Jeg vil nå først og fremst skaffe meg oversikt over alle saker/oppgaver og sørge for at de nye medlemmene får samme oversikt. Videre ha oppstartsmøte med styremedlemmene hvor vi blir enige om prioriteringer og fokus for 23, samt sette meg inn i det som skjer i de forskjellige arbeidsgruppene.
Din trivsel er viktig, men det er også ditt ansvar å bidra med det. Vi ønsker å vite hva nettopp din mening er. Dette kommer vi tilbake til senere.
Vi er heldige som har mange fine fellesområder hvor vi kan møtes til hyggelige samtaler, ha aktiviteter og festligheter.
Mange gode ideer💡, og sterke meninger kommer ofte frem i sosiale settinger 💬.
I et sameie som i alle instanser vil det også oppstå uenigheter og diskusjonene høye🗣. Det må vi ha takhøyde for, så lenge det er saklig. Er man uenig og ikke kommer videre i diskusjonen, bli enig om å være uenig.
Vi vil gjerne høre dine ideer, forslag, løsninger, ris og ros m.m
Kun saker som blir innmeldt til styre vil bli behandlet.
Frist for innmelding av saker til første styremøte er 1. mai.
Det vil komme (mest sannsynlig nå til helgen) en låst kasse hvor du kan gi ros, ris og forslag. Denne kassen er beregnet på de som vil være anonyme, ikke bruker pc eller av andre grunner.
Kassen vil bli sjekket når noen i styret er på fjellet.
Mitt motto:
Ny dag- nye muligheter
Solfrid