Beklager, denne side vises kun til medlemmer av Sameiet Fagerfjell Sportsenter. Hvis du er sameier er du velkommen til å loge inn. Er du sameier men ikke registrert kan du gjøre det under.

Innlogging for eksisterende brukere

two × five =

   
New User Registration
*Påkrevede felt
des
9
lør
Juleforberedelser med fellesmiddag
des 9@11:00

Styret ønsker både gamle og nye sameiere velkommen til vår felles tradisjon – juleforberedelse på Fagerfjell. Dette er en fin sosial aktivitet for store og små, et tiltak som blir satt pris på av alle sameierne som feirer jul – og/eller nyttårshelgen på Fagerfjell.

Vi møtes i foajeen kl 11.00 lørdag 9.desember til følgende juleaktiviteter:

Juletresanking

Ut å sanke to juletrær har blitt favoritten blant de store gutta; med sekk på ryggen og noe godt i koppen. Håper så mange barn som mulig vil være med ”gutta på tur”. VI trenger noen som tar ansvar for dette! Dere som er interessert, ta kontakt med Jon Eide så raskt som mulig.

 

Juleverksted

I kjellerstua har vi juleverksted for barna/ungdommen etter at juletreet er sanket, ca kl 13.00. Vi bruker å lage juletrepynt, julekranser og annen julepynt. Vi trenger noen til å organisere og ta ansvar for juleverkstedet. Dere som er interessert, ta kontakt med Jon Eide så raskt som mulig.

 

Pynting av fellesområdene

Her skal foajeen og peisestua pyntes. Vi har en god del julepynt men er takknemlig om dere tar med julepynt/duker hvis dere har noe til overs.

I tillegg til generell julepynting så skal to juletre pyntes; et tre i foajeen og et i kjellerstua. Dette har barna ansvaret for med hjelp av voksne.

 

Mat og drikke

Gløgg: Utover ettermiddagen blir det servert gløgg for barn og voksne, samt pepperkaker med julemusikk til.  Vi trenger en voksen som tar ansvar for servering av gløgg og pepperkaker. Dere som er interessert, ta kontakt med Jon Eide så raskt som mulig.

Koldtbord: For de voksne blir det spleiselag, hvor respektive leilighet tar med seg noe hver.  Vi trenger et par voksne her også til å legge på duker og å pynte i kjellerstua før middagen starter. Dere som er interessert, ta kontakt med Jon Eide så raskt som mulig.

Benytt skjemaet under for å melde deg på og gi beskjed hvor mange barn/voksne dere blir og hva dere tar med av mat.

 

Jon Eide kan kontaktes på joneide@online.no eller 950 42 013